Even voorstellen: Daniëlle Schriel

Hallo!

Daniëlle Schriel
Daniëlle Schriel

Ik zal mij even voorstellen… Mijn naam is Daniëlle Schriel en ik ben 20 jaar. Ik studeer Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (Life Sciences) aan de Hogeschool Leiden. Ik zit nu in het laatste jaar van de opleiding en op dit moment bezig met mijn (afstudeer)stage. Ik loop stage bij het LUMC en bij de Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra Nederland (VSBN). Ik vind het erg leuk om op twee plekken stage te lopen; de sfeer is anders en je ontmoet andere mensen.

Ik werk voor mijn (afstudeer)stage mee aan het onderzoek naar een nieuw geneesmiddel bij brandwondinfecties waarbij wordt gekeken naar de infectie(bestrijding) en of het nieuwe geneesmiddel mogelijk de (brand)wondgenezing stimuleert. Het LUMC en de VSBN werken samen aan dit onderzoek. Er komt veel kijken bij onderzoek. Je weet immers nooit hoe het onderzoek zal verlopen, waar je tegenaan loopt en wat je (opmerkelijke) resultaten zullen worden. Ik vind het erg interessant om zo dicht bij de kliniek te staan omdat ik later (trauma-)arts wil worden. Ook is het heel erg gaaf om onderzoek zo dichtbij mee te mogen maken. Ik heb vorig jaar een minor Media & Journalistiek gevolgd. Ik vind schrijven onwijs leuk om te doen! Om deze reden ben ik in het redactieteam van de ‘BrandNew(s)’ gekomen. Ik houd jullie op de hoogte wat betreft mijn stage-ervaringen.
Tot het volgende bericht! 🙂
Groetjes Daniëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s