Goede voornemens gemaakt? Blijf gemotiveerd en doe mee met de Brandwonden Obstacle Run!

Rescue run v5Goede voornemens gemaakt? En hebben die iets te maken met wat overtollig blubber kwijtraken? Graag helpen we je om het vol te houden. Want zaterdag 2 mei is jouw kans om de blubber letterlijk van je lijf te spoelen. De Brandwonden Obstacle Run 2015 is namelijk de leukste én blubberigste race van het land. Op het oefenterrein van de Brandweer in Crailo (nabij Hilversum) is net als vorig jaar weer alles uit de kast (en het terrein) getrokken om een waanzinnig uitdagend, verrassend en spectaculair parcours samen te stellen. Er is voor ieders conditie wel wat: een parcours met obstakels van 6 km, 12 km of 18 km dat je rennend, klimmend en kruipend aflegt. Dwars door ruig terrein, over muren, onder auto’s… Het wordt gegarandeerd weer enorm stoer en lekker vies. Overigens staat meedoen je heel goed: de gehele opbrengst van de Brandwonden Obstacle Run gaat namelijk naar de Brandwonden Stichting. Als dank krijg jij een superleuke actiefoto en een onvergetelijke herinnering. Aarzel dus niet! Geef je – alleen of als team – op via www.brandwondenrun.nl. See you in the mud!

Brandwonden Obstacle run_Poster A3

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. ferdiand bakker schreef:

    top run voor het goede doel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s