Speciale wantjes voor koala’s met brandwonden

Koala met brandwondenAustralië wordt geteisterd door bosbranden. En dat is slecht nieuws voor het nationale knuffeldier van het land… Want koala’s zijn de grootste slaapkoppen van het dierenrijk, dus op tijd uit de brandende boom klimmen waarin ze lekker liggen te soezen, lukt meestal niet. Het gevolg is dat veel koala’s brandwonden aan hun pootjes oplopen. En dan wordt klimmen een pijnlijk gedoe. Gelukkig voor de gewonde koala’s zamelden verzorgers genoeg stof in om speciale wantjes te maken waardoor de brandwonden sneller genezen. Eind goed, al goed.

Bekijk het über-schattige fragment van het Jeugdjournaal»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s