Mariana kleurt de wereld

foto: Koos Breukel

Soms heb je zo’n ontmoeting die je bijblijft. Daartoe behoort ook zeker Mariana. Zo’n vier jaar geleden maakten we kennis en ik wist het bij die eerste blik meteen: dit is een Heel Sterk & Stoer Mens. Zo een die nog wel eens de wereld van anderen kan kleuren. Zo een die zich door niks of niemand laat tegenhouden om haar dromen te verwezenlijken.

Het klopte. Mariana wist me meteen te boeien met haar aanstekelijke enthousiasme, warmte en openheid. Zonder enig spoortje van rancune jegens het meisje dat haar leven blijvend veranderde, vertelt ze haar verhaal. Hoe dat meisje een brandende zakdoek naar haar gooide en de vlammen haar verbrandden. Maanden was ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd. Het was spannend of ze het als vierjarig meisje allemaal wel aankon. Die ontelbare operaties, de pijn, de amputatie van een paar vingers. Maar Mariana krijg je er niet zomaar onder. Want als iemand een rotsvast vertrouwen heeft in het goede, is zij het wel.

Mensen positief raken is wat Mariana doet. Deze power lady laat zich namelijk door niks of niemand tegenhouden en lanceerde onlangs haar eigen fashion label: Designs by Mariana. Als ontwerper met een voorliefde voor Afrikaanse prints hoopt ze de wereld te kleuren met haar belangrijke boodschap: blijf altijd in jezelf en je dromen geloven. Ik vind Mariana een voorbeeld voor velen. Want ondanks haar strijd, haar littekens en die ontbrekende vingers, liet ze zich nooit weerhouden om achter de naaimachine te kruipen. Met als resultaat dat ze nu haar droom om ontwerper te worden verwezenlijkt.

Een trotse designer tussen haar modellen.
Een trotse designer tussen haar modellen

Trots kocht ik laatst mijn eerste ‘Designs by Mariana’. En het lijkt erop alsof ze haar smile en positiviteit in de naden van de stof heeft verwerkt. Want zelden complimenteerden zoveel mensen mij met die leuke, vrolijke rok. Ik weet dus dat het niet bij één aankoop blijft. En ik weet dus ook heel zeker, dat deze dame wel eens heel groot kan gaan worden. Tegen Mariana wil ik daarom dit zeggen:

“Be colourful & keep going!”

Knuffel van een fan van het eerste uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s