Echt waar: ik steek m’n hand in het vuur voor onze directeur.

artikel nrc.next vrijdag 10 oktLieve collectanten van de Brandwonden Stichting. Vandaag krijgen jullie steun van dagblad nrc.next. In hun coverartikel tonen zij begrip voor de lastige taak die jullie mogen volbrengen deze week. Want het ongelooflijk trieste voorval bij stichting ALS vraagt nogal wat van jullie. Vele mensen zullen tegen jullie zeggen: “Nee, ik kijk wel uit. Dan geef ik zeker weer aan zo’n directeur die het in z’n eigen zak stopt?!” Maar echt, als medewerker van de Brandwonden Stichting, weet ik zeker dat ik pal achter onze directeur kan staan. Klinkt misschien wat flauw, maar ja: ik steek voor zijn betrouwbaarheid mijn hand in het vuur. Want onze Rob Baardse is een directeur uit de categorie ‘goed mens’. Zijn ongeloof uit hij in deze brief. Sommige collectanten printten de brief al uit om ‘m mee te nemen tijdens het collecteren. Anderen verwijzen naar de website of Facebook-pagina. Wat niet wegneemt dat u ook mensen zult treffen die het nu welletjes vinden. Dat is vervelend. Maar aandringen hoeft niet. Want er zijn nog genoeg mensen die wel weten dat we vanuit Beverwijk die 358 dagen buiten de collecteweek alles op alles zetten om de door-weer-en-wind-opgehaalde-euro’s op de juiste manier in te zetten voor de (na)zorg van brandwondenslachtoffers en vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek. Kortom lieve collectanten: zet ‘m op vandaag en morgen! Enne… als je nog bevestiging nodig hebt waar je het ook alweer voor doet, kijk dan even dit filmpje van Marlon, waarin hij uitlegt waarom hij zijn nieuwe neus aan de Brandwonden Stichting heeft te danken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s