Eindelijk: een Mega Blubber Power Race voor grote mensen!

poster_defWeet je nog? Het is zaterdagochtend en jij zit in je pyjama voor de tv te wachten op het leukste onderdeel van Telekids: de Mega Blubber Power Race. Wat wilde jij ook graag door de smurrie banjeren om die grote prijs te bemachtigen: de eer. En weet je ook nog die laatste dag voor de vakantie dat je tijdens het apenkooien daar helemaal bovenin de gymzaal in de touwen hing? Onbereikbaar voor de tikker, dus de eeuwige roem was binnen handbereik! Zucht… Bestond er maar zoiets moois voor volwassenen…

Gelukkig schiet de Brandwonden Stichting je te hulp. Want zaterdag 4 oktober waan je je weer even kind tijdens de Rescue Run. Deze obstacle run belooft nu al het gaafste spektakel van het jaar te worden. Het oefenterrein van de Brandweer in Crailo (vlakbij Bussum) is namelijk veranderd in een speeltuin voor volwassenen. Autowrakken, uitgebrande huizen, blubber, muren, sloten… Het maakt niet uit hoe je eroverheen/door/onder gaat, als je je zelfgekozen parcours van 6, 12 of 18 km maar volbrengt. Laat je trouwens ook niet te veel afleiden als je langs de sterren van Utopia rent. Want hoewel het Utopia-terrein normaal gesproken hermetisch is afgesloten voor de buitenwereld, ren jij als deelnemer van de Rescue Run hier gewoon langs!

Doe je mee met de Rescue Run, dan win je naast de eer ook nog eens het respect van duizenden mensen met brandwonden. De gehele opbrengst van de Rescue Run gaat namelijk naar de Brandwonden Stichting, die het vervolgens weer inzet om onderzoek naar aquatraining mogelijk te maken. Je kunt je in je eentje of met een team opgeven. Dus hup, waar wacht je nog op? Ga naar www.rescuerun.nu en volg het kind in jou!

Check hier ook het filmpje van het parcours:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s