Zomerkoningin met iets extra’s

viva zomernummerIn de Viva van deze week is het een en al zonnige zomerpret. De beste festivalfasion, de stoerste beachbabes en de smakelijkste recepten geven je net dat laatste zetje om al je vakantiedagen in één keer op te nemen en je door Tom Tom in het zalige zuiden af te laten zetten. Strand here we come!

Maar niet iedereen wordt instant blij van al die summer happiness. Want voor sommigen zijn die zomerjurkjes, blote schouders en bikini’s iets om allerminst naar uit te kijken. Sharon bijvoorbeeld. Een strandbezoek is elke keer weer een overwinning. Sharon trekt namelijk nogal veel bekijks. Niet omdat het haar, zoals bij zovelen van ons, ontbreekt aan een Doutzen Kroes-lijntje, maar omdat ze brandwondenlittekens heeft. Om dan zelfverzekerd in je nieuwste bikini te flaneren, heb je wel een flinke dosis zelfvertrouwen nodig. Gelukkig ontbreekt het Sharon daar niet aan. Want deze zomerkoningin laat zich niet op zonnige dagen thuis opsluiten. No way! Sharon trekt haar mooiste jurkje aan en gaat richting het strand. Waar ze – heel soms – een paar keer diep moet ademhalen als ze aangestaard wordt. Maar ze gaat! Groot gelijk heeft ze. Volgens mij zou het namelijk best eens kunnen dat niet haar brandwonden, maar die verpletterende uitstraling en fonkelblauwe ogen de aandacht trekken.

De Viva met het interview met Sharon is tot en met dinsdag 22 juli te koop.

20140721_Viva_interview Sharon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s