Lieve vuurvreters, spiritusspuiters en andere barbecuebarbaren,

Brand News

cavybbqHé fijn mannen, we mogen weer. Het rooster zit strak in het vet, de satéstokjes badderen in het water en de dorst wordt afgeblust met een heerlijk koud biertje… De barbecue mag ein-de-lijk het zonlicht weer begroeten. Lekker! Alleen wat duurt het toch altijd pokke lang voordat dat ding aan is. Gelukkig hebben we altijd nog wel een flesje spiritus, brandgel of bio-ethanol in het gootsteenkastje staan. Dan gaat de boel lekker snel aan. Wij kunnen dat tenslotte heel veilig. Ja tuurlijk, we weten dat het bij anderen wel eens fout gaat. Maar niet bij ons! We zijn namelijk ware barbecuekampioenen. Wij wel.

Ik hoop dat de ironie je niet ontgaat. Ik ben namelijk teleurgesteld in een bepaalde groep barbecueërs. Je leest het goed: niet boos, maar teleurgesteld. En dat is nog een stukje erger dan boos. Of kwaad. Of nijdig. De reden is simpel: warme, zonnige dagen zijn…

View original post 184 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s