Jaarverslag? Lees liever Britts dagboek!

jaaroverzicht 2013 Brandwonden Stichting_inkomsten & uitgavenLaat ik je meenemen naar pagina 50, waar je het het verloop van de materiële vaste activa aantreft. Na desinvesteringen / inruil en afschrijvingen bedroeg de stand per 31 december…

Je bent nog wakker? Dan ben je in klein gezelschap. De publicatie van het jaarverslag is nou niet bepaald iets waar grote groepen mensen met smart op zitten te wachten. Want laten we eerlijk zijn: de meeste mensen willen alleen weten wat die directeur nou verdient en of er niet te veel aan een eventuele strijkstok blijft hangen. En dat geldt net zo goed voor alle mensen die de Brandwonden Stichting een warm hart toedragen. Waar gaan die euro’s precies heen die zij in goed vertrouwen aan die club hebben gegeven? Dus om geïnteresseerden niet met een dik pak cijfers op te zadelen, hebben we het dit jaar bij de Brandwonden Stichting even anders gedaan. Tuurlijk, dat verplichte nummer bomvol balansen en andere boekhoudkundige beauty’s verschijnt netjes per 1 juli en is dan inzichtelijk voor wie dat wil. Maar het leesbare jaarverslag is nu al uit. Daarvoor hebben we – uiteraard met toestemming – Britts dagboek geleend. Britt, stralende schoonheid en ambassadeur van de Brandwonden Stichting, liep in 2013 bij ons stage. Zodoende gaf haar dagboek uit die periode een inkijkje in de activiteiten van vorig jaar. En dat zorgt dus voor écht leesbaar jaarverslag. Veel leesplezier!

jaaroverzicht 2013 Brandwonden Stichting_dagboek Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s