We ♥ brandwondenverpleegkundigen

dag vd verplegingBEDANKT lieve brandwondenverpleegkundigen en verzorgenden van de drie Nederlandse brandwondencentra. Bedankt voor jullie tomeloze inzet, eindeloze nachtdiensten, luisterende oren, ontelbare overuren, uitstekende verzorging, onuitputtelijke drive en bovenal liefde voor het vak. Op de donkerste dagen van hun leven, staan jullie aan de zijde van brandwondenpatiënten. Jullie zien in die eerste weken het verdriet, de pijn en gelukkig ook de veerkracht van mensen met brandwonden. Jullie gaan er telkens weer voor dat die ellendige verbandwissel geen minuut langer duurt dan nodig is. Jullie trotseren bezuinigen, EPD’s, DOT’s, protocollen en nog meer bezuinigingen. Maar de patiënten zijn er nooit de dupe van. R.E.S.P.E.C.T. lieve dames en heren verpleegkundigen in de brandwondencentra. Vandaag, op de Internationale Dag van de Verpleegkundigen, is het jullie dag. Daarom namens iedereen uit de brandwondenzorg deze virtuele klapzoen: smmmmaaaaaaaaaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s