Nog 355 nachtjes slapen en dan is het weer Kindervakantieweek!

De groepsfoto krijgt een mooie plek!
De groepsfoto krijgt een mooie plek!

“Aapje, wakker worden!” “Huh, wie, wat, waar… ben ik?” Aapje was ‘een beetje’ moe na de Kindervakantieweek van Stichting Kind en Brandwond… Als een blok was hij in slaap gevallen toen hij vrijdagavond thuiskwam. Al die nieuwe vrienden maken en spannende dingen beleven, was flink vermoeiend geweest! Maar eenmaal wakker, kakelde hij de oren van ieders hoofd. Het was zo leuk geweest! Met 25 kinderen had hij veel kattenkwaad uitgehaald, tot in de kleine uurtjes gekletst en gekeet, z’n buik rond gesnoept en heel veel nieuwe dingen gedurfd. Dat lukte zo goed, omdat we ons zo fijn voelden met elkaar. Eindelijk even geen gestaar, gevraag of gedoe over die brandwonden. Eindelijk zorgeloos spelen zonder eraan te denken je capuchon steeds goed over je hoofd te trekken. Eindelijk niet de enige in het zwembad zijn die wordt aangestaard. Eindelijk eindeloos haren frunniken zonder dat iemand over je littekens begint. Eindelijk in het middelpunt van de belangstelling staan vanwege je goede grappen, super coole dans moves of onverschrokken glijbaan-capriolen in plaats van je beschadigde uiterlijk. Eindelijk een week lang jezelf zijn. Aapje en de 25 andere deelnemers van 8 tot en met 11 jaar hebben de week van hun leven gehad. Dank je wel lieve leiding van de Kindervakantieweek 2014 en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s