Dag 4 Kinderweek: iedereen in de war op wazige woensdag

Lekker knutselen
Lekker knutselen

*Burp* Goedemorgen Aapje! Wat krijgen we nu? Ontbijten met chips en cola?! Dat hoort toch niet? Oh jawel. Wel op wazige woensdag. Want dat is de dag dat de klok precies andersom werkt. Daarom kregen we vanmorgen, euh vanavond, eerst een avondsnack in pyjama. Daarna (of daarvoor) deden we een heel leuk avondspel (of was het nou een ochtendspel?) waarbij we chocolademaskers en harten mochten versieren met marsepein. En alsof het nog niet zoet genoeg was, versierde Aapje daarna cupcakes met glitters, hartjes en chocolaatjes. Hierna moesten we douchen (snapt iemand het nog?) om vervolgens tot aan het avondeten lekker buiten te knutselen. Wat was er veel! Aapje crea-beade eindeloos door en maakte een indianentooi, twee armbandjes, een bril en maffe kleurlenzen. Dat maakt hongerig… De bami, loempia’s en saté smaakten verrukkelijk, zelfs op dit gekke tijdstip. (Alhoewel iedereen ondertussen niet meer wist hoe laat het eigenlijk was.) Na een poosje vrij spelen, werd iedereen bij het kampvuur geroepen. Precies op het einde van het spannende verhaal over het mensenjongetje Peecee en zijn robot-ouders, barstte de regen los. Gauw naar binnen! Het ontbijt stond alweer bijna klaar. (Huh?! Ik geef het op…) Mmmm, heerlijk zo’n eitje en croissant in de avond/ochtend. En nog heerlijker is het om het er gelijk weer uit mogen springen tijdens de aansluitende ochtendgymnastiek.  TRIIIIIIIING! De wekker gaat. Opstaan! Goedemorgen Aapje! Of moesten we nou naar bed?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s