Dag 2 Kinderweek: 1 hagel(veld)slag en 100 giga-gave glijbanen

 

Hagel(veld)slag
Hagel(veld)slag

Na een nacht kletsen, keten en (een beetje) klieren, startte vanmorgen dag 2 van de Kindervakantieweek van Stichting Kind en Brandwond. Met kleine oogjes van de gezellige nacht, smikkelden Aapje en z’n nieuwe vriendjes van het ontbijt. In de eetzaal regende het hagelslag, maar gelukkig scheen buiten volop de zon. Toen de buiken goed gevuld waren, werd er ein-de-lijk verteld wat we die dag gingen doen: zwemmen. Yes! Laat dat nou net de lievelingsactiviteit van iedereen zijn.

Klaar voor de start... PLONS!
Klaar voor de start… PLONS!

Dus na een supersnelle corvee-ronde, reed de bus richting Deventer. Hier bleek namelijk het gaafste zwembad van het land te zijn. De glijbanen waren oneindig, de bommetjes wonderschoon en het patatje reuze verdiend. En alsof vier uur waterpret nog niet leuk genoeg was, mocht na het zwemmen ook nog het zakgeld in de lokale Bart Smit stukgeslagen worden. Dus je begrijpt dat de busrit terug naar het kamphuis, een beetje stiller dan de heenreis was… Daarom was het een fijne verrassing dat er een spannende Suske & Wiske film startte toen Aapje en z’n vriendjes ietsie pietsie moe aankwamen. Maar denk je dat Aapje & co nu minder zin hebben om vannacht weer te keten? Tuuuuuuuurlijk niet!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Robert-Jan schreef:

    Toch weer leuk om te lezen hoe het er aan toe gaat op de kinder vakantieweek. Veel plezier en hou het droog…….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s