Joepie, de kinderweek van Stichting Kind & Brandwond is begonnen!

Aapje vermomd als Wiske
Aapje vermomd als Wiske

Joepie! De Kindervakantieweek van Stichting Kind & Brandwond is begonnen. Een beetje zenuwachtig kwam Aapje vanochtend aan in Wenum Wiesel, een dorpje in de bossen bij Apeldoorn. 14 gek verklede mensen waren al in het grote huis. Deze mensen zijn samen de leiding en allemaal spelen ze een rol in een spannend Suske en Wiske verhaal, wat we deze week gaan meemaken. Het huis waar Aapje samen met de 25 andere kinderen logeert, is heel mooi. Binnen is een grote eetzaal met heel veel spelletjes (tafelvoetbal!), acht slaapkamers en een supergrote badkamer. Buiten is genoeg plek om te schommelen, voetballen, skelteren of shinen aan de rekstok. Nadat we alle papa’s en mama’s hadden uitgezwaaid, vielen we aan op lekkere broodjes. Ondertussen vertelden Suske en Wiske over het mysterie van het poppenmuseum. Helemaal precies begrepen we dit raadsel nog niet, maar het was iets met verdwenen poppen en strikjes. En het allergekste was dat óók Aapje vlak daarvoor heel even kwijt was geweest en werd teruggevonden met een opgespeld strikje… Pff, daar gaat je hoofd toch van duizelen? Gelukkig deden we allemaal leuke spellen om elkaars namen te leren kennen, aten we de lekkerste pasta van de wereld en renden we ons laatste restje energie er nog even uit tijdens het avondspel, waarna we… zzzzzzzzzzz

Aanvalluh!
Aanvalluh!

Tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s