De luierkwestie

online_test (3)Vraag het een paar voorbijgangers en de meesten zullen verkeerd antwoorden. Check het bij toegewijde papa’s en mama’s en krijg een serie aan tegenstrijdige antwoorden. Zet een arts voor het blok en ontdek zelfs bij deze professional lichte twijfel… De verwarring is begrijpelijk. ‘De Luierkwestie’ is een hedendaags mysterie dat schreeuwt om opheldering. Want hoe zit het nou met die luier als een klein kind brandwonden oploopt? Om deze verwarring voor eens en altijd de wereld uit te helpen, lanceerde de Brandwonden Stichting een handige online test voor ouders met kleine kinderen. Via www.eerstehulpbijbrandwonden.nl dus eindelijk antwoord op de vraag ‘Moet ‘ie aan of moet ‘ie uit?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s