Wij lopen er mee weg: de Floris van Bommel brandweersneakers

sneakers Floris van BommelEr is nu al een run op: de Floris van Bommel brandweersneakers. ‘Schroef er vier wielen en een ladder op en je ziet het verschil tussen die schoenen en een echte brandweerwagen bijna niet,’ aldus Floris zelf. De sneakers vliegen een week na de lancering al de winkels uit. En dat is niet verwonderlijk. Kijk zelf maar. En wat de foto niet vertelt: ze zitten als pantoffels.  Maar deze supersnelle schoenen zijn niet alleen een musthave voor je voeten, maar ook een feel good voor je hart. Want de opbrengst van deze blitse sneakers gaat naar de Brandwonden Stichting. ‘Dat klinkt allemaal goed’ denk je nu waarschijnlijk, ’dus waar zijn ze te koop?’ Dames checken deze link, mannen deze. Trouwens, ben jij benieuwd hoe het creatieve brein achter de brandweersneaker thuis aan brandveiligheid doet? Gluur dan even in het huis van Floris van Bommel:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s