Brandwondendag verwelkomt 552 bezoekers

130389_BWS Programmaboekje BrandwondendagMorgen is de Nationale Brandwondendag. In de Efteling komen dan 552 mensen samen die allemaal één ding gemeen hebben: hun brandwondenlittekens. Of ze nou van zichzelf, hun kind of partner zijn, het ontmoeten van zoveel gelijkgestemden geeft je die ene dag van het jaar het gevoel dat je niet de enige bent. Dat je, met alles waarmee je door die brandwonden worstelt, er niet alleen voor staat. Daarom zien vele bezoekers de jaarlijkse Brandwondendag als hun ‘oplaadmoment’.  Speciale gasten zijn Katie Piper (Britse celebrity en rolmodel voor velen met een beschadigd uiterlijk), Dragan Bakema (acteur van o.a. De Soldaat van Oranje) en professor Brandwondengeneeskunde Paul van Zuijlen, die speciaal voor de Brandwondendag een algemeen spreekuur houdt. Bezoekers van de Brandwondendag kunnen na een gezamenlijk ochtendprogramma deelnemen aan workshops, gespreksgroepen, ontspannende massages en genieten van overheerlijke hapjes en drankjes.  De kinderen beleven tegelijk een heerlijke dag in de Efteling. Zodat ’s avonds het hele gezin met vereende krachten en een goed gevoel weer huiswaarts gaat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s