Floris van Bommel ontwerpt brandweer-sneaker

Omdat foto’s nou eenmaal meer zeggen dan duizend woorden:

brandweer sneaker Floris van Bommel Dit is ‘m dus. De brandweer-sneaker, ontworpen door Floris van Bommel. “Schroef vier wielen en een ladder aan die sneakers en je ziet het verschil bijna niet meer tussen de schoenen en een echte brandweerwagen”, aldus Floris. En gelijk heeft ‘ie. Want deze blitse schoenen hebben dezelfde aantrekkingskracht als een met gillende sirenes voorbij gierende brandwagen. Wannahaves dus. Die je bovendien ook nog met een heel goed gevoel aanschaft. Want de volledige opbrengst van de sneakers komt ten goede aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Vanaf januari zijn ze, in heren- en damesmaten, in heel Nederland te koop voor € 139. Kan je niet wachten? Intekenen via brandweervrouwen@gmail.com o.v.v. ‘brandweersneaker’.

logo Floris van Bommel x Brandweer

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s