Katie Piper bezoekt Brandwondendag

Katie Piper Stel je voor: je bent 24 jaar, model en presentatrice, hebt fijne vrienden en een lieve familie. Zo zonnig zag het leven van de Britse Katie Piper eruit. Tot die ene dag waarop alles verandert. Ex-vriend Danny gooit puur zwavelzuur in Katies gezicht en vanaf dan begint haar lange gevecht: beter worden, terugknokken en laten zien dat ze met littekens nóg steeds een prachtige verschijning is. Het is moeilijk, elke dag weer, maar het geeft haar de kracht om door te kunnen. En juist met die power blijkt ze een voorbeeld voor velen te zijn. Reden genoeg om Katie uit te nodigen voor de Nationale Brandwondendag op 28 september in de Efteling. Want deze super vrouw verdient het om tussen al haar Nederlandse lotgenoten ster van de dag te zijn. Iedereen met brandwonden is van harte welkom op de Brandwondendag. Er is een prachtig programma samengesteld met workshops, gespreksgroepen en duizend-en-een momenten waarop je ervaart dat je er niet alleen voor staat. Aanmelden voor de Brandwondendag is zo gedaan.

Katie zet zich tegenwoordig via de Katie Piper Foundation in voor iedereen met brandwonden of andere verminkende verwondingen. Of, zoals ze het zelf liever omschrijft, for all her beautiful friends.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s